Ayarlanabilir kauçuk toz örtüsü ile 12 kafa 550MM yürüme genişliği terrazzo parlatıcı
 
MERROCK Profili.pdf
 
Beton, mermer, granit, terrazzo ve seramik karo gibi zeminlerde çalışır. Taş ve mozaik zeminleri cilalamak ve temizlemek için güçlü bir makine.
 
Özellik:
> Alüminyum döküm dişli kutusu, iyi görünümlü yüksek kalite
> Her dişli kutusunun ayrı bir seri numarası vardır
> Dünyaca ünlü marka motorlar ve invertörler
> Paslanmaz çelik su deposu
> Harici vakum portu
> Hassas torna işleme yoluyla bileşenler
> Pano üzerinde acil stop butonu ve ters butonu vb.
 
parametreler:
	
		
		
	
	
		
			| Kalem | 
			Veri | 
		
		
			| modeli | 
			V12-550 | 
		
		
			| Voltaj | 
			380V /220V | 
		
		
			| Motor | 
			7.5KW | 
		
		
			| Çevirici | 
			11KW | 
		
		
			| Hız | 
			0-1500rpm | 
		
		
			| çalışma genişliği | 
			550*550mm | 
		
		
			| Su tankı | 
			30L | 
		
		
			| kafalar | 
			12 adet | 
		
		
			| Ağırlık | 
			270kg | 
		
	
 
 
Uygulama ve İşlev:
	- Çekirdek bileşenler, ürünlerin performansını ve stabilitesini sağlayan ithal kalıplarla yapılır.
 
	- Daha güçlü güç, geniş çalışma alanı, yüksek verimlilik, düşük maliyet (%20 malzeme tüketiminden tasarruf edin).
 
	- Geniş alan projesi için gerekli üst marka ekipman ve mukavemetli inşaat işbirliği için ideal seçim.
 
	- Ayrılabilir ek ağırlık, makinenin taşınmasını kolaylaştırır.V12, şu anda işçi ücretlerini yükseltmek, teknisyen eksikliği durumunda zamandan tasarruf etmek, endişeden ve paradan tasarruf etmek için en iyi seçiminizdir.
 
	- Çift vakumlu toz cihazı için bir vakum çıkışı ile.Hem ıslak hem de kuru öğütme için kullanılabilir.
 
	- V12-550 uygun maliyetli, ekonomik ve pratik bir tiptir, motor ayrıca dünyanın en iyi üç markası - WEG motor veya Siemens elektrik motoru olarak seçilmiştir.
 
